Over ons

Wij zijn Jolanda Duineveld en Kim Klaver. Experts in de liefde, liefdescoaches, matchmakers, ach, geef het beestje een naam. Wat wij in ieder geval met liefde en bewezen succes doen is mensen samen brengen. Op een no-nonsense manier, met oog voor jou en voor jouw omgeving.

Over Jolanda

Jolanda is gecertificeerd coach, moeder van twee puberjongens. Zij snapt het samengestelde gezin als geen ander. De ideale matchmaker; bekend met de Talen van de Liefde, doorziet situaties en heeft het er graag over wat voor type goed bij jou past voor een langdurige relatie. 

Over Kim

Kim is weer een heel ander slag. Nuchter en direct, moeder van een puberzoon en een puberdochter. Met humor gaat ze het gesprek aan, maar schuwt ook de diepere gesprekken niet. Hoort en ziet de achterliggende vraag. Ze is in staat jouw profiel superaantrekkelijk te verwoorden terwijl het tegelijkertijd volledig ‘echt’ blijft.

Onze match

Samen vormen wij een gouden setje. Met respect voor jou gaan we vol vuur aan de slag om jouw match te vinden. En, niet onbelangrijk, opgeven in de liefde is geen optie, dat doen wij dus ook niet. Ook niet als jouw match even op zich laat wachten.

Heb je zin in een eerste, vrijblijvend, gesprek? Vul dan even een kort formuliertje in en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook!

 

Schrijf je nu in!

 

Gebruik code MIOLIEFDE en krijg 100,00 euro korting op MIO Match EN MIO Catch!

 Ik gun iedereen de liefde. Ben er bovendien van overtuigd dat als je elkaars liefdestaal spreekt, je elkaar altijd weer kunt vinden. Ik help je daar graag bij! Bijvoorbeeld met de workshop ‘De vijf talen van de liefde’.

Jolanda Duineveld

Matchmaker, MIO Matchmaking