Na inschrijving gaan we een jaar lang voor je aan de slag. En heb je na een jaar de MIO-liefde nog niet gevonden? Dan krijg je van ons nog een jaar cadeau!

Jolanda Duineveld

Matchmaker, MIO Matchmaking

Onze werkwijze: nooit meer swipen

Wij werken volgens onze eigen filosofie ‘love as it is’. Geen poespas of sprookjes, geen loze beloften. Wel: helderheid en mooie, echte mensen. Wij werken voor mensen van niveau die hun zaken goed op orde hebben. We maken matches op basis van persoonlijkheid en wensen. En… geen profielen op de website, volledige discretie.

De mio matchmaking pakketten:

Wij bieden diverse mogelijkheden. Van een enkele module tot een volledig jaarpakket. Van alleen een profiel opstellen tot volledige matching, coaching en toegang tot alle MIO evenementen en workshops. De prijzen vind je hier. Voor alle diensten behalve de losse modules geldt:

Diepgaand persoonlijkheidsprofiel in alle pakketten

Wij leren je al snel heel goed kennen en we stellen in de eerste maand een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel op. Dat profiel gaat verder dan algemeenheden als muzieksmaak en lievelingsfilms: we beschrijven jouw persoonlijkheid diepgaand. Om dit te kunnen doen vul je eerst een uitgebreide vragenlijst in en vervolgens maken we een persoonlijke afspraak, waarbij we ook onderzoeken welke liefdestaal jij spreekt. Wij gaan vervolgens verder aan de slag en stellen jouw profiel samen. Pas als jij jezelf helemaal herkent in het profiel, gaan we aan de slag met het maken van matches.

Maak je gebruik van de pakketten Catch of Match? Reken dan ook hierop:

 

Ronde 1de papieren, de gedroomde en de verrassende match

De eerste ronde bestaat uit drie matches. Een die op papier helemaal klopt en een waarvan wij denken dat het geweldig klikt: deze twee krijg jij van te voren op papier te zien voordat er een afspraak wordt gemaakt. Tot slot regelen we een out-of-the box verrassingsmatch: zowel jij als de ander weten niets van elkaar. Met alle drie maak je kennis tijdens een korte date naar keuze.

Je kiest een van de drie uit voor een vervolg, mits de ander dat ook ziet zitten natuurlijk. Als jullie beiden blij zijn, dan gaan jullie samen nogmaals ‘op date’, waarna je de keuze maakt of deze persoon in potentie een kans maakt voor een vervolgafspraak. Zo ja, dan spreken jullie nog een (paar) keer af. Zo nee, dan ga je door naar ronde 2.

Ronde 2: groepsdate onder begeleiding

Je gaat op groepsontmoeting: met verschillende kandidaten en mogelijke matches maken we er een gezellige avond van. Ja, we! Tijdens deze ontspannen groepsdate helpen wij je om je op je gemak te voelen en bij het leggen van contact. Verwacht een mooi, select gezelschap, de mogelijkheid tot speeddaten en bijzondere ontmoetingen. Hier kan zomaar een mooie volgende stap uit voortkomen. Onze groepsdates zijn heel divers: van borrelen in een fancy skybar tot een mooie theatervoorstelling, van een gezellig kroegbezoek tot een strandwandeling.

Ronde 3 en verder: maatwerk

Na ronde 2 wordt het maatwerk: we blijven je gedurende het gehele jaar matchen en begeleiden. En omdat het moeilijk is om garantie te geven op de liefde, geven we die wel op de tijd: heb jij na een jaar de liefde nog niet gevonden, dan krijg je van ons een extra jaar de tijd.

Coaching en begeleiding zolang jij het leuk vindt

Zolang jij je er goed bij voelt, laten wij niet los. We helpen je met een zogenaamde ‘flirtcursus’, helpen je bij eventuele pijnpuntjes en coachen je door ‘ontmoetingsland’. Wil je meer coaching en training, bijvoorbeeld over hoe je je relatie succesvol vorm kunt geven? Ook dat is mogelijk!

Alles wat je nodig hebt is liefde. Maar een beetje chocolade af en toe kan geen kwaad.

Charles Schulz

Striptekenaar Peanuts